Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 22:27

Συλλήψεις για τα “πιστολίδια” στη Μεσσήνη

Συλλήψεις για τα “πιστολίδια” στη Μεσσήνη

ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 
Τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται ότι εμπλέκονται στα αλλεπάλληλα περιστατικά καταδίωξης με πυροβολισμούς και απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης, ευτυχώς χωρίς να πυροβοληθεί κανένας άνθρωπος, είτε από τους εμπλεκόμενους είτε τους περαστικούς και τους εργαζόμενους στην περιοχή, συνέλαβε η αστυνομία ύστερα από οργανωμένη μεγάλη επιχείρηση…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο, “συνελήφθησαν τέσσερα άτομα μετά από Εντάλματα Σύλληψης στη Μεσσηνία. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας. Δύο από τους συλληφθέντες κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα”. 

Πιο συγκεκριμένα στο αστυνομικό δελτίο σημειώνονται τα εξής: “Συνελήφθησαν, χθες (7.7.2019) το απόγευμα, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 23, 32, 34 και 58 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, εκκρεμούσαν τέσσερα Εντάλματα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου και του 34χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,6- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας”.