Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 16:30

Ξέμεινε από σχάρες η Μεσσήνη, τις έκλεψαν τη νύχτα!

Ξέμεινε από σχάρες η Μεσσήνη, τις έκλεψαν τη νύχτα!

ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ 
Ι.Χ. ΣΤΟ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ

Σχάρα για σχάρα δεν έμεινε το βράδυ στη Μεσσήνη. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσήνης μέτρησε περισσότερες από 60 κλοπές σχαρών από τα δίκτυα ομβρίων. Τεράστιο πρόβλημα υπάρχει και με διαρρήκτες αυτοκινήτων στο Πολυλίμνιο της Χαραυγής, επίσης στο Δήμο Μεσσήνης.

Η κατάσταση αυτή έχει αγανακτήσει τους κατοίκους της περιοχής, ενώ σήμερα ο δήμαρχος, Στάθης Αναστασόπουλος, κάλεσε «τις αστυνομικές αρχές να βρουν επιτέλους τους κλέφτες, και τη δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει όπως αρμόζει».
Ο δε πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μεσσήνης, Νίκος Κωνσταντέλος, δήλωσε ότι μέχρι τώρα έχει καταθέσει τρεις φορές μήνυση για κλοπές σχαρών, ωστόσο δεν έχει ελεγχθεί η κατάσταση. Επιπλέον υπογράμμισε ότι ο κίνδυνος δυστυχήματος είναι πολύ σοβαρός, σε ενδεχόμενη πτώση ανθρώπου σε φρεάτιο στο οποίο έχει κλαπεί η σχάρα.
Τέλος, τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ ανέφεραν ότι και οικονομικά ο Δήμος και η Δημοτική Επιχείρηση δεν αντέχουν να αντικαθιστούν συνέχεια τις σχάρες.
Για τις διαρρήξεις στο Πολυλίμνιο, ο δήμαρχος σημείωσε ότι κλέφτες ανοίγουν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών και παίρνουν οτιδήποτε βρίσκουν.
Στ.Μ.