Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 17:55

Η άμεση επέμβαση δεν επέτρεψε να γίνει ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Κλήμα

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 
Η άμεση κινητοποίηση των εθελοντών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δήμου Μεσσήνης έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς δεν επέτρεψε να εξαπλωθεί και να γίνει ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ του Κλήματος και του Μαγγανιακού…

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αφού έκαψε περίπου τρία στρέμματα.
Ο Δήμος Μεσσήνης σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει: «Σήμερα το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά μεταξύ της τοπικής κοινότητας Κλήματος (δημοτική ενότητα Τρικόρφου) και τοπικής κοινότητας Μαγγανιακού (δημοτική ενότητα Ανδρούσας).
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συναρμόδιους φορείς για την άμεση κινητοποίηση και αποτελεσματικότητά τους, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Μούτογλη και τους εργαζομένους του Δήμου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές της περιοχής, οι οποίοι σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση έσπευσαν από όλα τα γύρω χωριά άμεσα στο σημείο, με ιδιωτικά βυτιοφόρα και αγροτικά μηχανήματα. Η συμβολή τους στον περιορισμό της πυρκαγιάς ήταν πολύ σημαντική. Τους ευχαριστούμε θερμά».