Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 20:59

Και άλλη επιστολή για την επιβολή ομοιόμορφης ενδυμασίας σε μαθητές της Καλαμάτας

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ 
Νέα επιστολή στάλθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Kalamata Journal, σχετικά με την επιβολή ομοιόμορφης ενδυμασίας σε μαθητές τάξης σχολείου της Καλαμάτας, προκειμένου να πουν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη. Το θέμα ξεκίνησε όταν γονέας μας έστειλε καταγγελία, η οποία όμως δεν αφορούσε μόνο το θέμα της επιβολής ομοιόμορφης ενδυμασίας αλλά και τη συμπεριφορά εκπαιδευτικού σε μαθήτρια όταν τη ρώτησε εάν θα μπορούσε να μην αγοράσει τα ρούχα αλλά να φορέσει άλλα που ήδη έχει. Ακολούθησε απάντηση του διευθυντή του σχολείου και τώρα μας έστειλε επιστολή ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου, που μεταξύ άλλων μιλάει για “γονείς που θέλουν τα παιδιά μας βουτηγμένα στην παρακμή της εποχής μας”...

Η καινούργια επιστολή είναι του Αθανάσιου Κατσίμπελη, προέδρου της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων και προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου και έχει ως εξής:

“Συγχαίρω τους άξιους εκπαιδευτικούς που με τους μαθητές τους πήγαν να πουν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας με τους μαθητές τους ενδεδυμένους όπως ταίριαζε στην περίσταση.

Τέτοιοι άξιοι εκπαιδευτικοί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τις ανώνυμες καταγγελίες που αναφέρουν γονείς που θέλουν τα παιδιά μας βουτηγμένα στην παρακμή της εποχής μας.

Με τιμή

Αθανάσιος Κατσίμπελης

Πρόεδρος της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων

Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου”.

 

Οι επιστολές που έχουν προηγηθεί ΕΔΩ και ΕΔΩ