Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 19:12

Εθελοντική σηματοδότηση της υπέροχης διαδρομής πάνω από το Ρίντομο

Εθελοντική σηματοδότηση της υπέροχης διαδρομής πάνω από το Ρίντομο

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Μια από τις ομορφότερες ορειβατικές διαδρομές του μεσσηνιακού Ταϋγέτου, με ξεκίνημα από την Καψοδεματούσα και με προορισμό την κορυφή του Προφήτη Ηλία με πέρασμα από το Ρίντομο και το διάσελο του Χαλασμένου, θα σηματοδοτήσει το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτώβρη 2018, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, ο οποίος καλεί σε βοήθεια τα μέλη του για να στεφθεί η προσπάθεια με τη μεγαλύτερη επιτυχία…

Όπως σημειώνει ο Ορειβατικός, “η ωραία πεζοπορική αυτή διαδρομή ξεκινά από το Ρίντομο-Καψοδεματούσα έως το διάσελο Χαλασμένου, συνεχίζοντας προς την κορυφή Προφήτη Ηλία του Ταΰγέτου.

Η σηματοδότηση ενός μονοπατιού είναι μία προσπάθεια προστασίας και ανάδειξης του φυσικού και πολιτιστικού μας πλούτου. Καλούμε λοιπόν μέλη του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας που ενδιαφέρονται και μπορούν να βοηθήσουν στις εργασίες σηματοδότησης και καθαρισμού, το Σάββατο 13/10 στις 15:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου στο Ανατολικό κέντρο για να ξεκινήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας (κάθε βράδυ μετά τις 21:00μ.μ., τηλ.: 27210 97733)”.