Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 13:01

Το ΚΚΕ απαντά στη Ν.Δ. Καλαμάτας για το συνέδριο - “ντόλτσε βίτα” της ΓΣΕΕ

Το ΚΚΕ απαντά στη Ν.Δ. Καλαμάτας για το συνέδριο - “ντόλτσε βίτα” της ΓΣΕΕ

“ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” 
Η δουλειά των συνέδρων της ΓΣΕΕ, που ήρθαν στην Καλαμάτα με πληρωμένα έξοδα από τα λεφτά των εργαζομένων, ήταν να κάνουν Συνέδριο και όχι σουλάτσο, διακοπές και κατανάλωση στα τοπικά μαγαζιά...

Απεναντίας οι δυνάμεις της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που είναι εκλεγμένες στην ΓΣΕΕ, επέλεξαν την "ντόλτσε βίτα" και δεν μπήκαν καν στο κόπο να ξεκινήσουν το Συνέδριο, παρά το γεγονός ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιούταν εντός τους ξενοδοχείου που διέμεναν (δεν χρειαζόταν καν να μετακινηθούν!!!).

Δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, γιατί θα αποκαλύπτονταν οι νοθείες που έχουν καταστρώσει από κοινού αυτές οι δυνάμεις.

Το στέλεχος της ΝΔ, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Σε αυτό συμβάλουν και μια σειρά ΜΜΕ, με διάφορους "δημοσιογράφους" που ανακάλυψαν "τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ", "ματαίωση του Συνεδρίου από το ΠΑΜΕ"  κτλ.

Όλες αυτές τις ημέρες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έβγαλαν πανομοιότυπες ανακοινώσεις με συκοφαντίες για τους χιλιάδες διαδηλωτές που απαιτούσαν την έναρξη του Συνεδρίου, που απαιτούσαν να μην νομιμοποιηθούν οι νόθοι αντιπρόσωποι και οι εργοδότες που έχουν βάλει μέσα στο εργατικό κίνημα οι δυνάμεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χέρι - χέρι εφάρμοσαν την πολιτική φτωχοποίησης των εργαζομένων για τα κέρδη των καπιταλιστών και από κοινού με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τη συνεχίζουν, γι' αυτό και θέλουν το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο και διαλυμένο.

Η τοπική της ΝΔ δεν δικαιούται να κουνά το δάκτυλο στις ταξικές δυνάμεις και τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Ας ασχοληθεί με το στέλεχος της ΝΔ, Τσώνη Σωτήρη πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, που παραμονές των εκλογών ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ), με επικεφαλής το Γιάννη Παναγόπουλο.

Σχόλιο της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΣΚΛΗΚΑ ΕΔΩ