Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 00:20

Ξυλοδαρμό εργαζόμενου από τους εργοδότες του καταγγέλλει το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων Ποτών Μεσσηνίας

Ξυλοδαρμό εργαζόμενου από τους εργοδότες του καταγγέλλει το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων Ποτών Μεσσηνίας

Με καταγγελία του το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Μεσσηνίας καταγγέλλει ότι εργαζόμενος επιχείρησης στο Νομό υπέστη ξυλοδαρμό από εργοδότες του, όταν αρνήθηκε να υπογράψει την παραίτησή του στην οποία πήγαν να τον εξαναγκάσουν, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του Συνδικάτου…

 

“Καταγγέλλουμε τον ξυλοδαρμό συναδέλφου από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης (... - το Συνδικάτο την κατονομάζει) επειδή δεν υπέγραψε την παραίτηση του” σημειώνει το Συνδικάτο στην καταγγελία του, που συνεχίζεται ως εξής: “Με διάφορα ανυπόστατα προσχήματα, επειδή δεν παρέδωσε τα δικαιολογητικά της αναρρωτικής άδειας και άλλα ψεύδη είπαν στον εργαζόμενο ότι απολύεται και του ζήτησαν να υπογράψει παραίτηση. Ο συνάδελφος αρνήθηκε και δέχτηκε απρόκλητο ξυλοδαρμό, ύβρεις και απειλές για την ζωή του.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να μην ξαναϋπάρξουν τέτοια περιστατικά! Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να δικαιωθεί ο συνάδελφος.

Οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνες γιατί διαχρονικά διατηρούν υποστελεχομένους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Με το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει αφήνουν απροστάτευτους τους εργαζόμενους και τους εργοδότες να κάνουν ό,τι θέλουν και πολλά τέτοια περιστατικά μένουν ατιμώρητα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!

ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!”.