Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 09:34

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας στο Κέντρο Υγείας Πύλου

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας στο Κέντρο Υγείας Πύλου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πύλου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Άγγελος Χρονάς, με την ευκαιρία της παρουσία του στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Πύλο…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνονται μεταξύ άλλων τα εξής: “Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Μιχάλη Ρεντούλη και το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου καθώς και να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν και τη δυνατότητα συνδρομής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Χρονάς επεσήμανε πως το Ιατρικό επάγγελμα, ως λειτούργημα που είναι, δεν έχει αργίες και τριήμερα και οι Ιατροί μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται πάντα στις επάλξεις για να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους συμπατριώτες μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας αφού επανέλαβε τόσο στον Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλου Μιχάλη Ρεντούλη όσο και στο προσωπικό του Κέντρου πως θα είναι δίπλα τους σε ό,τι μπορεί να τους βοηθήσει, τους συνεχάρη για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία είναι ιδιαίτερης σημασίας και θα πρέπει να προχωρήσει η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμισή της”.