Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 14:41

Επαφές με νέους έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιάννης Λάσκαρης

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ 
Συναντήσεις με νέους ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, επικεφαλής του συνδυασμού “Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης”, με τους οποίους συζητάει θέματα που τους απασχολούν και τα οποία είναι χρήσιμα για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο, η κατάρτισή του βρίσκεται στην τελική φάση…

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου σημειώνονται τα εξής: “Κύκλο συναντήσεων με νέους ξεκίνησε ο Γιάννης Λάσκαρης. Σε τελική φάση η κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Σειρά συναντήσεων με νέους του Δήμου Μεσσήνης ξεκίνησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης» Γιάννης Λάσκαρης. Η αρχή έγινε σε κατάστημα εστίασης της Μεσσήνης την Κυριακή, όπου και ακούστηκαν με προσοχή οι απόψεις νέων ανθρώπων της πόλης για θέματα επιχειρηματικότητας, προοπτικών της πόλης και την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων για την καλυτέρευση της καθημερινότητας, όπως αυτό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης και της γραμμής πολίτη. Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι απόψεις για θέματα που αφορούν την παραβατικότητα χωρίς ακραίες τοποθετήσεις καθώς καταγράφηκαν προτάσεις που μπορούν να συμβάλλουν άμεσα στην επίλυση της. Παράλληλα στην τελική φάση της κατάρτισης ψηφοδελτίου βρίσκεται η συντονιστική ομάδα του συνδυασμού όπου οι πρώτες ανακοινώσεις προγραμματίζονται για τον μήνα Φεβρουάριο”.