Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 10:58

Σε Αριστομένη και Βουφράδα σήμερα ο Γ. Αθανασόπουλος

Σε Αριστομένη και Βουφράδα σήμερα ο Γ. Αθανασόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΗ
Περιοδεία σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους και Βουφράδος πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη (02/05) ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος...

Ειδικότερα, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, «Δύναμη Δημιουργίας», ο Γ. Αθανασόπουλος θα βρεθεί στην Πελεκανάδα, στις 6:30 το απόγευμα, στο Μηλιώτι  στις 7:00 μ.μ., στο Κεφαλόβρυσο στις 8:00 μ.μ. και στου Κουτίφαρη στις 8:30 μ.μ.
Εν τω μεταξύ, την Τρίτη του Πασχα ο εν λόγω δήμαρχος Μεσσήνης πραγματοποίησε περιοδεία σε Δρακονέρι,  Αβραμιού και Λευκοχώρα, συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξαν απόψεις για την επίλυσή τους. Οι βασικοί προβληματισμοί των κατοίκων, όπως η προστασία των αγροτικών προϊόντων, η ενίσχυση του αγροτικού τομέα αλλά και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της «Δύναμης Δημιουργίας» που τους ανέπτυξε ο κ. Αθανασόπουλος, διευκρινίζοντάς τους ότι θα δοθεί προτεραιότητα στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνησή τους στα χωράφια. Επίσης ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων -  στο πρόγραμμα που αφορά στην κοινωνική μέριμνα.