Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 00:41

Αγώνας για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού την Κυριακή στη Μάνη

Αγώνας για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού την Κυριακή στη Μάνη

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΤΟΥΠΑ 

Αγώνα στη διαδρομή Άγιος Νικόλαος - Στούπα διοργανώνει για την Κυριακή το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη και τη Φύση “NARTURA”, με σκοπό τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”. Ο αγώνας θα γίνει στον ποδηλατόδρομο και θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα…

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το λιμάι του Αγίου Νικολάου και θα ολοκληρωθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας “Νίκος Καζαντζάκης”.

Το Σωματείο “NARTURA” σημειώνει ότι “οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα απολαύσουν μια διαδρομή -χωρίς συντελεστή δυσκολίας- με πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, δίπλα και ψηλά από τη θάλασσα, που θα ντύνεται εκείνη την ώρα με τα χρώματα του δειλινού. Μπουκαλάκια με νερό θα υπάρχουν διαθέσιμα στην αφετηρία και τον τερματισμό, ευγενική προσφορά της ταβέρνας Elli's και του Kalogria Restaurant. Στον τερματισμό, επίσης, θα σας περιμένουν δροσεροί χυμοί φραγκόσυκου "Fragorita", ευγενική προσφορά της "Mamellada".

Τα μπλουζάκια του αγώνα δρόμου έχουν ξεκινήσει να διατίθενται σε όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν, αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Μπορεί κανείς να τα αναζητήσει στο Lefktron Hotel, Linari Villas και Patriko cafe & pastry shop στη Στούπα  και στο Aquarella cafe-bar στην Καρδαμύλη. Την ημέρα της δράσης οι συμμετέχοντες από άλλες περιοχές θα μπορούν να προμηθευτούν μπλουζάκια  από το σημείο της αφετηρίας, εάν βέβαια υπάρχουν ακόμη σε απόθεμα.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει, σύσσωμη, η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Μάνης.

Από το Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας (τερματισμός διαδρομής) θα υπάρχει διαθέσιμο ταξί, ευγενική προσφορά του Kapitsinos Travel, για όσους επιθυμούν να πάνε να παραλάβουν τα οχήματά τους από τον Αγ. Νικόλαο (αφετηρία).

Η Kalliergon θα διαθέσει όλο το καθαρό ποσό που της αναλογεί από το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο "Υποκριτική & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού" που διοργανώνει την προηγούμενη ακριβώς μέρα, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο. 

Η πρόταση για αυτή τη διοργάνωση έγινε από το μέλος του σωματείου μας Marielle Thomas της BeSpectacular, η οποία αποτελεί βασικό συντελεστή και δίαυλο επικοινωνίας με το "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ".

Στην  ιστοσελίδα nartura.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο του σωματείου, από την ίδρυσή του -το 2017- έως και σήμερα”.