Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 21:10

Δερματολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μετά από δύο χρόνια

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Καλά νέα έρχονται τις τελευταίες ημέρες για το Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει υπηρεσία δερματολόγος, ειδικότητα που απουσιάζει από το Νοσοκομείο δύο χρόνια τώρα. Επίσης έρχεται και δεύτερος νευροχειρουργός, ενώ η διοίκηση εργάζεται προς την κατεύθυνση για την ίδρυση Νευροχειρουργικού Τμήματος μετά την έναρξη της λειτουργίας του Νευροχειρουργικού Ιατρείου…

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, «αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Υγείας ο διορισμός της επικουρικού ιατρού ειδικότητας δερματολογίας διετούς σύμβασης κ. Ειρήνης Ντυμένου για το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται νεότερη ανακοίνωση για την ακριβής έναρξη του πρωινού τακτικού εξωτερικού ιατρείου.
Σημειώνεται ότι τα τελευταία 2 χρόνια το Νοσοκομείο δεν διέθετε ιατρό με την ειδικότητα της δερματολογίας.
Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο διορισμός και η έλευση και δεύτερου επικουρικού ιατρού ειδικότητας νευροχειρουργικής με στόχο από την πλευρά της Διοίκησης, η άμεση σύσταση στον οργανισμό του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Νευροχειρουργικού Τμήματος και η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού».