Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 15:07

Ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στο Δήμο Καλαμάτας η Σούλα Ιντζέ

Ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στο Δήμο Καλαμάτας η Σούλα Ιντζέ

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΣΣΑΣ 
Ήταν ίσως η πιο απαραίτητη συνεργάτιδα των δημάρχων της Καλαμάτας, λόγω των επιλογών που τους πρότεινε για τα διοικητικά θέματα, που είναι τα πιο κρίσιμα για τη λειτουργία του Δήμου. Η επί πολλά χρόνια διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών, Σούλα Ιντζέ, βγαίνει στη σύνταξη. Διευθυντής αναλαμβάνει ο Παύλος Κασσάς, σύμφωνα με τις κρίσεις που έχει κάνει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας σημειώνεται: «Παραιτήθηκε από την Υπηρεσία, ύστερα από τη συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου, η για πολλά χρόνια Διευθύντρια του Δήμου Καλαμάτας Αθανασία Ιντζέ.
Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες της προς το Δήμο στα πολλά χρόνια της εργασίας της ως στέλεχος ή Διευθύντρια, καθώς και για την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία την τελευταία οκταετία, όπως και για την προσφορά της γενικότερα στο Δήμο Καλαμάτας. Επίσης, την παρακάλεσε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της τουλάχιστον μέχρι τη μεταφορά στο νέο Δημαρχείο, κάτι που υποσχέθηκε ότι θα κάνει καθημερινά.
Με απόφαση του Δημάρχου, σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 ορίστηκε Διευθυντής της Διεύθυνσης Διοικητικών ο Παύλος Κασσάς, βάσει και σχετικής αποφάσεως του Υπηρεσιακού Συμβουλίου».
Στ.Μ.