Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 18:12

Σταύρος Παπαδόπουλος: Επέστρεψα για να ξανακάνουμε τη Μαύρη Θύελλα δυνατή

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος ανάμεσα στον Λυκούργο Γαϊτανάρο και τον Τάκη Στασινόπουλο Ο Σταύρος Παπαδόπουλος ανάμεσα στον Λυκούργο Γαϊτανάρο και τον Τάκη Στασινόπουλο

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ
Ο επιχειρηματίας Σταύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε και επίσημα, νωρίτερα το απόγευμα, ότι αναλαμβάνει την ποδοσφαιρική ομάδα της Μαύρης Θύελλας. «Είμαι και πάλι κοντά σας μετά από 15 χρόνια και αφού η ομάδα μας έφτασε στο τοπικό πρωτάθλημα. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνω και πάλι, με την ελπίδα ότι όλοι θα έρθετε δίπλα μου για τον κοινό στόχο να ξανακάνουμε τη Μαύρη Θύελλα δυνατή, να την υπολογίζουν και να τη σέβονται όλοι», τόνισε, έχοντας δίπλα του τον συνεργάτη του Δημήτρη Τσάκωνα, τον Λυκούργο Γαϊτανάρο και τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού, Τάκη Στασινόπουλο, ενώ μπροστά του ήταν ένα κάδρο με τον ίδιο και τον Βραζιλιάνο θρύλο των γηπέδων Ζαϊρζίνιο…

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος τόνισε ότι αυτό που τον έκανε να αποφασίσει την επιστροφή του ήταν η πικρία του για την κατάντια της ομάδας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κανείς δεν ενδιαφερόταν να τη βοηθήσει.
Όπως σημείωσε δε ο Δημήτρης Τσάκωνας, έχει απευθυνθεί σε άφθαρτους και επιτυχημένους επιχειρηματίες προκειμένου να υπάρξει μια γενική υποστήριξη της ομάδας υπό τον Σταύρο Παπαδόπουλο. Ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία ανέφερε σχετικά ότι πράγματι επιχειρηματίες βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να συμβάλουν στη στήριξη της ομάδας, τώρα που αναλαμβάνει τα ηνία ο Σταύρος Παπαδόπουλος.
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι θα περιμένει πρώτα να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων, να κλείσουν και τυπικά όλα τα θέματα και ακολούθως θα προβεί σε ανακοινώσεις για τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν στη διοίκηση καθώς και για τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλο το τιμ.
Η ομιλία του Σταύρου Παπαδόπουλου είχε ως εξής: «Η προηγούμενη διοίκηση του Γεωργίου Ράλλη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε για το καλύτερο, κήρυξε εκλογές. Από τη νέα Γενική Συνέλευση πιστεύω ότι με την ψήφο τους τα μέλη θα τιμήσουν εμένα και τους συνεργάτες μου για μια νέα αρχή. Θα σας ανακοινώσουμε τον προπονητή, τους παίκτες και τα μέλη της Διοίκησης, που με επικεφαλής εμένα θα αναλάβει τη μεγάλη προσπάθεια να ξαναχτίσει και πάλι από την αρχή την καινούργια Μαύρη Θύελλα με στόχο σε 2-3 χρόνια να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θέλω τη στήριξη όλων σας σε αυτή τη νέα αρχή. Όλους, ανεξάρτητα από τις συλλογικές σας συμπάθειες, σας θέλω δίπλα μου στην κοινή προσπάθεια. Η ομάδα της πόλης μας θα ξαναγίνει δυνατή και πανίσχυρη στην έδρα της, που θα είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού, από το οποίο ξεκίνησε, με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο, το 1973 και έγινε θρύλος σε όλη την Ελλάδα σαν Μαύρη Θύελλα του Νότου.
Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας κάνω και πάλι υπερήφανους για την ομάδα μας».

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος ανάμεσα στον Λυκούργο Γαϊτανάρο και τον Δημήτρη Τσάκωνα
Τον Σταύρο Παπαδόπουλος καλωσόρισε ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού, Τάκης Στασινόπουλος, υπογραμμίζοντας την προσφορά του, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις υποδομές του γηπέδου του Μεσσηνιακού, ενώ ευχήθηκε να επαναλάβει ό,τι κατάφερε όταν βρισκόταν και πάλι στην ηγεσία της Μαύρης Θύελλας.
Επίσης ο Λυκούργος Γαϊτανάρος τόνισε ότι πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για τη Μαύρη Θύελλα και κάλεσε όλους να σταθούν στο πλευρό του Σταύρου Παπαδόπουλου ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει.
Στ.Μ.