Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 16:09

Μετά τα Επείγοντα έρχεται ανακαίνιση και στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου

Μετά τα Επείγοντα έρχεται ανακαίνιση και στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν όχι μόνο την εικόνα χώρων του Νοσοκομείο αλλά και τη λειτουργικότητά του, την εξυπηρέτηση των ασθενών και συνοδών τους. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ότι ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στους χώρους αναμονής των εξωτερικών ιατρείων…

Όπως σημειώνει η διοίκηση, «πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ο λειτουργικός και χωροταξικός σχεδιασμός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κατά κοινή ομολογία η νέα λειτουργία που έχει εγκαινιάσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του ασθενούς αλλά και στην αξιοπρεπή παραμονή κατά το χρόνο αναμονής. Οι ανωτέρω παρεμβάσεις αποτελούν τμήμα ενός ευρύτερου σχεδιασμού της Διοίκησης που επεκτείνεται σχεδόν σε όλους τους χώρους αναμονής με κύριο πάντα στόχο την απλούστευση των διαδικασιών, την ελαχιστοποίηση της όποιας καθυστέρησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών».
Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει η διοίκηση, ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη «ενός ακόμη σημαντικού χώρου παροχής υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας που είναι το Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων. Προβλέπονται λοιπόν παρεμβάσεις, σύμφωνα με την μελέτη που συμβάλλουν τόσο στην αισθητική όσο και στην σήμανση και λειτουργία αυτών των ιατρείων».
Σε γραπτή του δήλωση ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, σημειώνει: «Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου λειτουργικού και αρχιτεκτονικού ανασχεδιασμού και μετά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξεκινάνε τις επόμενες ημέρες οι εργασίες στο Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων.
Αλλάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεθοδικά την εικόνα του Νοσοκομείου μας και βάζοντας στον πυρήνα της καθημερινής μας δράσης τον Ασθενή, τον Συνοδό, τον Άνθρωπο.
Το έχουμε πει και το πιστεύουμε. Θέλουμε να καταστήσουμε το Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα νοσηλευτικό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών που θα απευθύνεται σε όλους τους Πελοποννησίους. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και είμαστε αισιόδοξοι ότι τα το καταφέρουμε».
Στ.Μ.