Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 17:11

Βρώμα και άθλια κατάσταση άφησε ο Δήμος Καλαμάτας στο Διοικητήριο

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ! 
Άθλια είναι η εικόνα του Διοικητηρίου, στους χώρους όπου στεγάζονταν Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας οι οποίες έφυγαν για το νέο Δημαρχείο. Ο Δήμος Καλαμάτας άφησε τους χώρους που χρησιμοποιούσε μέσα στη βρώμα, με πεταμένα χαρτιά και διάφορα άχρηστα αντικείμενα. Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών της Περιφέρειας που εργάζονται δίπλα στο βρώμικο αχούρι που δημιούργησε ο Δήμος…

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας έφυγε από το Διοικητήριο για το νέο Δημαρχείο πριν από έναν ολόκληρο μήνα και μόλις σήμερα ξεκίνησαν να απομακρύνονται οι σάκοι με τα άχρηστα υλικά που ήταν πεταμένα στο διάδρομο, ενώ μέσα στα κενά γραφεία εξακολουθεί να κυριαρχεί η βρωμιά και να βρίσκονται πεταμένα χαρτιά, καλώδια, σπασμένες καρέκλες και διάφορα άλλα πράγματα.
DIOIKHTHRIO-VROMA-16-11-16.jpgΑκόμη πιο άσχημη όμως είναι η κατάσταση στον μισό 3ο όροφο του Διοικητηρίου, στον οποίο στεγαζόταν η Πολεοδομία του Δήμου. Στο διάδρομο του 3ου ορόφου (αλλά και μέσα στα γραφεία που χρησιμοποιούσε η Πολεοδομία) εξακολουθούν αν βρίσκονται πεταμένα πάσης φύσεως αντικείμενα, δημιουργώντας μια άθλια κατάσταση και τη χειρότερη εντύπωση για το κοινό που επισκέπτεται τις υπηρεσίες του υπόλοιπου μισού 3ου ορόφου, στον οποίο συνεχίζουν να λειτουργούν οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας.
Οι εργαζόμενοι στο Διοικητήριο διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση και έχουν μείνει με τις χειρότερες των εντυπώσεων για το Δήμο Καλαμάτας που άφησε πίσω του μια τέτοια κατάσταση.
Στ.Μ.