Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 00:06

"Μαζική συμμετοχή στην απεργία για να μπει τέλος στις μνημονιακές πολιτικές"

"Μαζική συμμετοχή στην απεργία για να μπει τέλος στις μνημονιακές πολιτικές"

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει διοργανώσει για τις 10:30 το πρωί, μπροστά από το κτήριό του, με τη συμμετοχή του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων, καλεί το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Όπως τονίζει η διοίκηση, «ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή, να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές»…

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας για τη σημερινή απεργία έχει ως εξής: «Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Αντιδρούμε σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.
Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή.
Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.
Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.
Όλοι στην 24ωρη Γενική Απεργία για να  :
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ
ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ , ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑI ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.