Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 11:55

Ανοιχτή σύσκεψη για δράση ενάντια στην "εγκληματική σύμβαση" για τα σκουπίδια

ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ 
Σε ανοιχτή σύσκεψη καλεί τους κατοίκους της πόλης η περιφερειακή παράταξη «Ανταρσύα στο Μωριά», με σκοπό την συζήτηση ανάληψης δράσης για την αποτροπή ανάθεσης της διαχείρισης των σκουπιδιών της Περιφέρειας με τη Σύμπραξη του Δημόσιου με τον Ιδιωτικό Τομέα (ΣΔΙΤ). Η σύσκεψη θα γίνει στις οχτώ το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας…

Στο σχετικό κάλεσμα της περιφερειακής παράταξης σημειώνεται ότι «σήμερα βρισκόμαστε στο παρά πέντε πριν την υπογραφή της εγκληματικής σύμβασης Περιφέρειας-ΤΕΡΝΑ για την παραχώρηση της διαχείρισης των σύμμεικτων απορριμμάτων  της Πελοποννήσου. Εγκληματικής γιατί για τα επόμενα 30 χρόνια καταδικάζει τον τόπο μας σε ερήμωση και σε μια ανεπίστρεπτη περιβαλλοντική καταστροφή.
Σήμερα που η επικείμενη ψήφιση του ΠΕΣΔΑ σε επόμενο περιφερειακό συμβούλιο ανοίγει το δρόμο για την υπογραφή της σύμβασης, με τις ευλογίες της κυβέρνησης και των υπουργών, είναι η ώρα του αγώνα.
Η "Ανταρσία στο Μωριά" καλεί κάθε ενεργό πολίτη σε μια ανοιχτή συζήτηση για να οργανώσουμε από κοινού την παρέμβαση και τη δράση μας για το κρίσιμο επόμενο διάστημα».