Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 19:47

Σεμινάριο για την εξυπηρέτηση πελατών στις τουριστικές επιχειρήσεις

φωτό GIORGIO-MARIOTTI φωτό GIORGIO-MARIOTTI

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SETETRAINING 
Σεμινάριο με θέμα την αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών τουριστικών επιχειρήσεων διοργανώνει το SETETraining του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου, με κόστος συμμετοχής 70 ευρώ για τους επαγγελματίες του τουρισμού και τις επιχειρήσεις μέλη του Συνδέσμου και 100 ευρώ για τις επιχειρήσεις μη μέλη του Συνδέσμου…

Όπως σημειώνει στη σχετική αναγγελία το SETETraining, «η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών στις τουριστικές επιχειρήσεις είναι μια σύνθετη διαδικασία που εμπλέκει τη λογική, τα hard skills, το συναίσθημα και τα soft skills στην παροχή υπηρεσιών τόσο προς τον εσωτερικό πελάτη - συνεργάτη όσο και τον εξωτερικό πελάτη – ταξιδιώτη.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ένα δυναμικό, βιωματικό πρόγραμμα που δημιουργεί διάθεση για αλλαγή και ανάπτυξη. Υλοποιείται με τη συνεργασία της εταιρείας SUMMIT, συνδυάζοντας θεωρία και δράση με μοναδικό τρόπο. Προσεγγίζει τη συμπεριφορική αλλαγή χρησιμοποιώντας διάφορα μοντέλα και εργαλεία, σχεδιασμένα να βοηθήσουν την κατανόηση και να επιταχύνουν τη μάθηση.
ΤΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Ξενοδοχείο Elite City Resort
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:16 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ:
Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 70€
Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 70€
Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 100€
To SETE Training συνεχίζει για τρίτη χρονιά την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα. Μέσω της διαδικασίας ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην οποία συμμετέχουν επιχειρηματίες του τουρισμού, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές, διοργανώνονται στοχευμένα σεμινάρια που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού και της φιλοξενίας.  Οι θεματολογίες θα καλύψουν μια σειρά τεχνικών σεμιναρίων, όπως σεμινάρια γαστρονομίας, masterclass ψηφιακού marketing, καθώς και μια πληθώρα σεμιναρίων διοίκησης & λειτουργικής διαχείρισης, όπως εξυπηρέτηση πελατών, λιτή διαχείριση διαδικασιών, διαχείριση παράπονων, budgeting & cost control κ.α.».