Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 17:28

Πέντε υποψήφιες για την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού

Πέντε υποψήφιες για την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού

ΦΑΡΙΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Πέντε γυναίκες κατέθεσαν τα χαρτιά τους για τη θέση του καλλιτεχνικού συμβούλου για τη διοργάνωση του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε το μεσημέρι και οι υποψήφιες είναι οι Χριστιάνα Γαλανοπούλου, Λίντα Καπετανέα, Δανάη Ευαγγελίου, Μαρία-Μαριλένα Γραφάκου και Κατερίνα Βασιλειάδη…

Τα χαρτιά των υποψηφίων θα ελεγχθούν από επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από την πρώην και τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού, Κατερίνα Κασιούμη και Θωμαΐς Σταμούλη αντίστοιχα, καθώς και από τη Σαυρούλα Γκόνου, ενώ τις συνεντεύξεις από τις υποψήφιες θα πάρει επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φάρις, Θανάση Ηλιόπουλο, Νίκο Μπασακίδη (δύο της πλειοψηφίας) και Τάσο Πολυχρονόπουλο (της μείζονος μειοψηφίας). Στο έργο των δύο επιτροπών θα συμμετέχει με τη συνδρομή της η πρόεδρος της Φάρις, δημοτική σύμβουλος Αναστασία Μπελογιάννη.

Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Φάρις θα έχει κληθεί προκειμένου να κρίνει τις εισηγήσεις των επιτροπών και να επιλέξει την καλλιτεχνική διευθύντρια του επόμενου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. 
Στ.Μ.