Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 13:50

Τριανταπέντε θέσεις για το μεταπτυχιακό "Νέα Ελληνική Φιλολογία"

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
Μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για τις 35 θέσεις του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη «Νέα Ελληνική Φιλολογία», του Τμήματος Φιλολογίας της πανεπιστημιακής σχολής Καλαμάτας….

Όπως σημειώνει το Τμήμα Φιλολογίας, «το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με Κατεύθυνση: «Νέα Ελληνική Φιλολογία», που οργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη τριάντα πέντε (35) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/u5FHUS8r5kOdhjDB3.

Η εγγραφή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με Κατεύθυνση: «Νέα Ελληνική Φιλολογία» θεωρείται ολοκληρωμένη με την υποβολή της πρωτότυπης αιτήσεως και των δικαιολογητικών κατά το διάστημα 24 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου 2017, είτε αυτοπροσώπως, είτε με συστημένη αλληλογραφία (με ευανάγνωστη σφραγίδα κατάθεσης των ΕΛΤΑ μέχρι και την 30ή Σεπτεμβρίου 2017), είτε με courier (ταχυμεταφορά), στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο – Ανατολικό Κέντρο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα (υπόψη κκ. Ειρήνης Μουτάφη, Χριστίνας Νικολαΐδου). Πληροφορίες: τηλ. 27210-65115, 65106, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ιστότοπος του Τμήματος Φιλολογίας: phil.uop.gr».