Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 21:48

Δωροεπιταγές για σχολικά είδη σε 600 μαθητές από το Δήμο Καλαμάτας

Ο αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας και η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χρύσα Λιάππα Ο αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας και η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χρύσα Λιάππα

ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
Εξακόσιες δωροεπιταγές παρέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Δημήτρη Οικονομόπουλο. Οι επιταγές αυτές θα δοθούν με τα κριτήρια της Διεύθυνσης σε 600 μαθητές που οι οικογένειές τους δυσκολεύονται να καλύψουν τα έξοδα για την αγορά σχολικών ειδών. Ο κάθε μαθητής που θα πάρει την επιταγή θα προμηθευτεί να πάρει σχολικά είδη αξίας 30 ευρώ από βιβλιοπωλεία της πόλης. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Παύλο Μπουζιάνη και τον διευθυντή Πρόνοιας Στέφανο Στεφανόπουλο, τονίζοντας ότι οι ίδιοι μόχθησαν ώστε ο Δήμος να είναι σε θέση να προσφέρει αυτές τις 600 δωροεπιταγές…

Ο δήμαρχος τόνισε ακόμη σε δηλώσεις του ότι η συνεργασία του Δήμου με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι πολύ καλή και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι επιταγές θα δοθούν με τον ορθό παιδαγωγικά και ψυχολογικά τρόπο.

Επίσης σημείωσε ότι ο Δήμος για έργα στα σχολικά κτίρια δίνει περισσότερα χρήματα από το ποσό που του αποδίδει το κράτος για το σκοπό αυτό,  ενώ αναφέρθηκε και στα δεκατιανά που προσφέρονται σε περίπου 600 μαθητές.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Οικονομόπουλος, διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι η προσφορά αυτή του Δήμου θα πιάσει τόπο, ότι οι επιταγές θα δοθούν στους μαθητές που τις χρειάζονται περισσότερο και ευχαρίστησε το Δήμο για τη συνεργασία του.
Στ.Μ.