Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 11:34

"Είστε μια ελπίδα" - "Είστε πραγματικός κυβερνήτης του τόπου του"

"Είστε μια ελπίδα" - "Είστε πραγματικός κυβερνήτης του τόπου του"

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 
Κάτι με διαγωνισμό για το ποιος θα πει τα καλύτερα λόγια για τον άλλο, έμοιαζε η συνάντηση που είχαν χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, στο νέο Δημαρχείο της Καλαμάτας. Ο δήμαρχος είπε για τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι «δεν είναι τυχαίο ότι είστε ο πιο αγαπητός πολιτικός αρχηγός» και ότι «είστε μια ελπίδα για τον τόπο». Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε από την πλευρά του για τον Παναγιώτη Νίκα ότι «είστε πραγματικός κυβερνήτης του τόπου του» και ότι άνθρωποι σαν τον δήμαρχο Καλαμάτας «μπορούν να σηκώσουν την Ελλάδα»…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό και το στέλεχός του κόμματος Ολυμπία Αναστασοπούλου, επισκέφθηκε την Καλαμάτα και είχε επαφές με παράγοντες και πολίτες,  στο πλαίσιο της υποψηφιότητά του για την προεδρία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης στο δήμαρχο, η υποψηφιότητά του εντάσσεται στην επιδίωξη για τη συγκρότηση ενός νέου δημοκρατικού προοδευτικού φορέα που θα λειτουργήσει για την ωφέλεια της χώρας και των πολιτών. Τόνισε ότι αυτός ο φορέας πρέπει να είναι εντελώς νέος, με νέο καταστατικό, νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέο όνομα και σύμβολα,  ώστε να ξεπεραστούν τα λάθη του παρελθόντος.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος ανέφερε ότι η λειτουργία ενός τέτοιου πολιτικού φορέα είναι αναγκαία για την ευρυθμία του πολιτικού συστήματος.

Κατά τα άλλα, αναφερόμενος γενικότερα στον Σταύρο Θεοδωράκη ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε πως με ό,τι έχει ασχοληθεί έχει επιτύχει,  υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις του για τα πολιτικά και άλλα γεγονότα είναι τόσο επιτυχημένες και εύστοχες «που περιμένουμε κάθε φορά τη δήλωσή σας» και τέλος του ευχήθηκε, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της προεδρίας του νέου πολιτικού φορέα, καλή επιτυχία, γερά νεύρα και μεγάλη καρδιά.
Στ.Μ.