Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 13:42

Κάλεσμα για άνοιγμα των διοδίων στα Αρφαρά το Σάββατο το πρωί

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Τα διόδια του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος των Αρφαρών, θα ανοίξει το Σάββατο, στις 11 το πρωί, η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Καλαμάτας για τα Κοινωνικά Δικαιώματα και τα Δημόσια Αγαθά, η οποία καλεί τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην κινητοποίηση, που έχει μεταξύ των κύριων αιτημάτων της την παύση της δίωξης και την κατάργηση των ποινών για τη μη πληρωμή διοδίων. Η συγκεκριμένη Επιτροπή είναι αυτή που διοργάνωσε και τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης και στήριξης του Στράτου Δασκαρόλη, ο οποίος φυλακίστηκε για τη μη πληρωμή διοδίων. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει από την Καλαμάτα, με προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί στην οδό Ψαρών, μπροστά από το Διοικητήριο…

Η επιτροπή σημειώνει στο σχετικό κάλεσμά της: «Το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης και η αγωνιστική στάση του Στράτου Δασκαρόλη είχαν σαν αποτέλεσμα να βγει από τη φυλακή. Όμως οι ποινικές διώξεις παραμένουν πάνω σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται για το δίκιο ενάντια στα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές.

Συνεχίζουμε  τον αγώνα

 1) Για να σταματήσουν οι διώξεις και να καταργηθούν οι ποινές σε όσους διώκονται για μη πληρωμή διοδίων.

2) Για να καταργηθούν όλοι οι νόμοι με τους οποίους καταδικάστηκε ο Στράτος Δασκαρόλης.

3) Για να σταματήσουν οι διώξεις όλων των αγωνιστών για ανυπακοή στους παράνομους μνημονιακούς νόμους.

4) Για να   καταργηθούν τα διόδια και οι αποικιακές συμβάσεις με τους μεγάλους τραπεζικούς και κατασκευαστικούς ομίλους.

5) Ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις  κατασχέσεις.

6) Για να καταργηθούν τα μνημόνια και οι μνημονιακοί νόμοι  οι οποίοι έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και τη λαϊκή κυριαρχία.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Καλαμάτας καλεί τους πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και των δημόσιων αγαθών, το Σάββατο 14 Οκτώβρη στις 11:00 πμ να ανοίξουμε τα διόδια Καλαμάτας.

Προσυγκέντρωση – αναχώρηση στις 10:00 πμ στην είσοδο της Νομαρχίας (οδός Ψαρών)».