Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 17:16

Ανακοίνωση γρίφος της Γιώτας Κοζομπόλη για τις επαφές της στο υπουργείο Ναυτιλίας

Ανακοίνωση γρίφος της Γιώτας Κοζομπόλη για τις επαφές της στο υπουργείο Ναυτιλίας

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΔΙΤ
Ενημερωτική συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Χρήστο Λαμπρίδη και υπηρεσιακά στελέχη, ανακοίνωσε ότι είχε η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Κοζομπόλη. Στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης δεν υπάρχει καμία αναφορά στα θέματα που έχει ανοίξει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για την αλλαγή του χαρακτήρα του λιμανιού, για την εκχώρηση της ανάπτυξής του σε ιδιώτη, για την έξωση των λιμενεργατών από το κτίριό τους…

Στην ανακοίνωση σημειώνονται οι εξής γενικότητες: «Ενημερωτική συνάντηση είχε η βουλευτής Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστο Λαμπρίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, την κ. Γεωργία Κρασσακοπούλου και τον κ. Αριστοτέλη Παπαδόπολη.

Στη συνάντηση η κ. Κοζομπόλη ενημερώθηκε για την εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, διευθετεί θέματα των λιμένων της χώρας και συνακόλουθα του νομού Μεσσηνίας, όπως η ρύθμιση του άναρχου τοπίου στη χερσαία ζώνη των λιμανιών. Έγινε ενημέρωση για την προοπτική του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας και το σύνολο των λιμενικών υποδομών του νομού. Συζητήθηκαν τέλος οι προοπτικές ανάπτυξης και αξιοποίησης του λιμανιού της Καλαμάτας και η επικείμενη επικαιροποίηση του στρατηγικού του σχεδίου».

Σημειώνεται ότι για τα παραπάνω θέματα είχε συνεργασία πριν λίγες ημέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας με τον υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος και του ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί την πόλη και πιθανότατα θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα που του έθεσε ο Παναγιώτης Νίκας.