Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 21:54

Θυμώνουν στη δημοτική αρχή όταν τους μιλούν για το καρναβάλι…

Θυμώνουν στη δημοτική αρχή όταν τους μιλούν για το καρναβάλι…

«ΕΚΡΗΞΗ» ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΦΑΡΙΣ
Αγανάκτησαν το μεσημέρι, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φάρις, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ιδιαίτερα η Χρύσα Λιάππα, όταν ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας, Τάσος Πολυχρονόπουλος, εξέφρασε την άποψη ότι το Καλαματιανό Καρναβάλι υστερεί σε θέματα αισθητικής και δεν έχει αξιοποιήσει την καλλιτεχνική κουλτούρα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου. Σε πολύ υψηλούς τόνους η Χρύσα Λιάππα, μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής, του απάντησε ότι τα λέει πολύ ωραία και τον κάλεσε να αναλάβει εκείνος τη διοργάνωση του καρναβαλιού. Επιπλέον η ίδια και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, τον μάλωσαν λέγοντας του ότι δεν αναγνωρίζει τον κόπο που καταβάλλουν όσοι εργάζονται για την προετοιμασία του καρναβαλιού και πως με αυτές τις αναφορές του τους απογοητεύει…

Το θέμα άνοιξε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών, Μιχάλης Αντωνόπουλος, που σχολίασε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιος είναι τελικά αρμόδιος για το καρναβάλι, η Φάρις ή η καρναβαλική επιτροπή και διερωτήθηκε ποιος είναι στην πραγματικότητα ο λόγος της ύπαρξης της δεύτερης.

Η πρόεδρος της Φάρις, Αναστασία Μπελογιάννη, απάντησε ότι υπεύθυνη για το καρναβάλι είναι η Φάρις και η καρναβαλική επιτροπή έχει την ευθύνη του συντονισμού και της διοργάνωσης, καθώς και ότι η ύπαρξή της είναι αναγκαία για την προσέλκυση και τη δραστηριοποίηση των εθελοντών.

Η Χρύσα Λιάππα από την πλευρά της σημείωσε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν για τη διοργάνωση του καρναβαλιού χρόνο και κόπο σε βάρος της δουλειάς τους και των οικογενειών τους και σχολίασε ότι τοποθετήσεις σαν αυτές που έγιναν στο Διοικητικό Συμβούλιο τους απογοητεύουν. Επιπλέον σημείωσε ότι υπάρχει κόσμος που ασχολείται με το καρναβάλι ο οποίος ζητάει κάτι διαφορετικό από την ποιότητα.

Ο Θανάσης Ηλιόπουλος πρόσθεσε ότι τέτοιες τοποθετήσεις λίγο καιρό πριν την έναρξη του καρναβαλιού υπονομεύουν τη διοργάνωση και επιπλέον σχολίασε ότι «όλα στραβά τα βλέπετε».
Στ.Μ.