Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 20:13

Ο Κουμουτσάκος στη Μεσσηνία για αξιολόγηση υποψηφιοτήτων, προβλήματα και προοπτικές

Ο Κουμουτσάκος στη Μεσσηνία για αξιολόγηση υποψηφιοτήτων, προβλήματα και προοπτικές

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στη Μεσσηνία περιοδεύει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειακός τομεάρχης του κόμματος με αρμοδιότητα το Νομό μας και τη Λακωνία. Σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ, στο περιθώριο της συνεδρίασης της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Μεσσηνίας ανέφερε ότι η περιοδεία του γίνεται προκειμένου να…

…ενημερωθεί εις βάθος για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης για να ενημερωθεί για το έμψυχο δυναμικό που θα κληθεί να δώσει τη μεγάλη και αποφασιστική μάχη, όπως χαρακτήρισε τις εθνικές εκλογές, προσθέτοντας ότι θα είναι μάχη «πατριωτική-παραταξιακή» για να ξανασταθεί όρθια η πατρίδα, η οποία ανέφερε ακόμη ότι πορεύεται «γονατισμένη» και «πληγωμένη» από τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ξεκίνησε την περιοδεία του από το Δήμο Οιχαλίας, συνέχισε στους Δήμους Τριφυλίας, Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης, ενώ το βράδυ έφτασε στην Καλαμάτα. Θα παραμείνει και αύριο και θα εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό. Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και το δήμαρχο Καλαμάτας, ενώ θα έχει συνεργασία και με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την ενδεχόμενη παρακολούθηση της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, απάντησε όμως ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί πριν ολοκληρωθεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίσης ρωτήθηκε για τη συνεργασία που έχει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας με την κυβέρνηση και τόνισε ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι δήμαρχοι οφείλουν μετά τις εκλογές να λειτουργούν για τα συμφέροντα του συνόλου των δημοτών τους, χωρίς να απομακρύνονται από τις ιδεολογικές αναφορές τους.
Στ.Μ.