Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 13:16

“Έκοψαν” από τη Λιμενική Επιτροπή Μεσσηνίας τον πρώην πρόεδρό της...

“Έκοψαν” από τη Λιμενική Επιτροπή Μεσσηνίας τον πρώην πρόεδρό της...

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. 
Χωρίς τον Σταύρο Παπαχρήστου, τον πρώην πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής Μεσσηνίας, συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση του κρατικού Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας. Πρόκειται για νέο που προκαλεί εντυπώσεις, καθώς ο Σταύρος Παπαχρήστου ήταν ιδιαίτερα έμπειρος όσον αφορά τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου, ενώ η θητεία του ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, κυρίως σε ό,τι αφορά την προάσπιση των συμφερόντων του λιμένα Καλαμάτας, πριν ανατεθεί η διαχείρισή του στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας. Ο Σταύρος Παπαχρήστου ήταν μέλος της Λιμενικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, το οποίο τώρα εκπροσωπούν ο Μενέλαος Κουτέλας με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Πουλημένο…

Πάντως και στη νέα Λιμενική Επιτροπή συμμετέχει, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, απερχόμενος πρόεδρος, δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας.

Ειδικότερα, με απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, Νικόλαου Παπαθεοδώρου, μέλη της Λιμενικής Επιτροπής Μεσσηνίας ορίστηκαν, σύμφωνα με το νόμο, ο Λιμενάρχης Πύλου, Νίκος Παπακωνσταντίνου, με αντικαταστάτη του το νόμιμο αναπληρωτή του.

Ο τελώνης Καλαμάτας Γιάννης Κάββουρας με αντικαταστάτη του το νόμιμο αναπληρωτή του.

Η δικηγόρος Κυπαρισσίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου με αναπληρωτή της τον δικηγόρο Γιώργο Βαρβαρρήγο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και απερχόμενος πρόεδρος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, με αναπληρώτριά του την αντιδήμαρχο Πύλου - Νέστορος Πελαγία Λευτάκη, ως εκπροσώπους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαο Κουτέλα με αναπληρωτή του το επίσης μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Πουλημένο, ως εκπροσώπους του Επιμελητηρίου.

Τον πρόεδρο των Λιμενεργατών της Καλαμάτας Αντώνη Καλογερόπουλο με αναπληρωτή του τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Γιώργο Κανέλη, ως εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Τον Θεόδωρο Σερεμετάκη, ναυτικό πράκτορα με αναπληρωτή του τον Ανδρέα Ζερβάκη, ναυτικό πράκτορα.

Την Αθανασία Κανελλοπούλου, ειδική σύμβουλο του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Γούγουλα.

Την Γιαννούλα Κωνσταντέλου, υπάλληλο του ΙΚΑ Τριφυλίας με αναπληρώτρια τη Βασιλική Μπουντουβά.