Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 03:39

Εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανοιχτού Δήμου και ομιλία του Μανώλη Μάκαρη

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 
Δημόσια πρόσκληση στους κατοίκους του Δήμου να παραστούν την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις έξι το απόγευμα, στα εγκαίνια των νέων γραφείων του “Ανοιχτού Δήμου”, στην οδό Παναγιώτη Καίσαρη 27, απευθύνει η δημοτική παράταξη. Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου” και της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλης Μάκαρης.

Ειδικότερα, η πρόσκληση του “Ανοιχτού Δήμου” έχει ως εξής: “Πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ και ο επικεφαλής του Μανώλης Μάκαρης, με ένα σύγχρονο και πλήρες πρόγραμμα που «απαντά» στα προβλήματα των δημοτών και με στόχο την ανάπτυξή της πόλης συνολικά, συνεχίζουν τον δημιουργικό διάλογο με τους πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς.

Αποτέλεσμα αυτού του εποικοδομητικού διαλόγου είναι η συμμετοχή στην παράταξη στελεχών ικανών, με διάθεση για ουσιαστική προσφορά και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας. Πολίτες άξιοι που έχουν στελεχώσει την παράταξη και τους αγώνες της με υπευθυνότητα και πολιτικό ήθος όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και νέα πρόσωπα με σπουδαία παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου μας.

Το μήνυμα της παράταξης, μήνυμα μιας άλλης προοδευτικής και αναπτυξιακής αυτοδιοικητικής πορείας για την πόλη, έγινε πράξη τα τελευταία πέντε χρόνια μέσα από την συνεχή παρουσία της παράταξης και του επικεφαλής της, Μανώλη Μάκαρη. Μια παρουσία  που με γνώση, με προτάσεις και με όραμα καθόρισε τα αυτοδιοικητικά πράγματα στο Δήμο Καλαμάτας με το βλέμμα στο μέλλον αλλά με γνώμονα πάντα την καθημερινότητα της πόλης και στόχευση την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με σκοπό λοιπόν την άμεση και καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες ο Ανοιχτός Δήμος ξεκίνησε τη λειτουργία γραφείων στην οδό Π.Καίσαρη 27 τα οποία είναι καθημερινώς ανοιχτά  6-8μμ.

Τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων θα πραγματοποιηθούν  την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 6μμ.

Εκεί ο επικεφαλής της παράταξης Μανώλης Μάκαρης θα μιλήσει για τους  στόχους του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, που δεν είναι άλλοι από μια Καλαμάτα με όραμα, κοινωνική προσφορά, αλλά και αναπτυξιακή προοπτική για όλες τις γειτονιές, για όλους τους δημότες.

Η παράταξή μας καλεί όλους τους πολίτες της Καλαμάτας στην  εκδήλωση των εγκαινίων. Για να συνεχίσουμε το διάλογο που έχουμε ξεκινήσει για την πόλη που οραματιζόμαστε και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε”.