Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 02:56

«Φιλέτα» γρανίτη στην κεντρική πλατεία και τραπεζοκαθίσματα ξανά μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

«Φιλέτα» γρανίτη στην κεντρική πλατεία και τραπεζοκαθίσματα ξανά μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 
Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Γκάζι επιδιώκουν να πατήσουν ο εργολάβος με το Δήμο Καλαμάτας, με σκοπό μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου να μπορέσουν και πάλι τα καταστήματα της κεντρικής πλατείας να «απλώσουν» τραπεζοκαθίσματα. Ο στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί η στρώση των κυβόλιθων στους χώρους που νοικιάζουν τα μαγαζιά και να έχει τσιμεντοστρωθεί η υπόλοιπη πλατεία.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η στρώση των κυβόλιθων στο χώρο του «Αθανασίου», ενώ χθες ξεκίνησε και η στρώση «φιλέτων» γρανίτη. Οι εργασίες αυτές γίνονται μπροστά στου «Αθανασίου» και του πρώην «Μούστου», ενώ μπροστά από την Εθνική Τράπεζα μέχρι το «Λωτό» βρίσκεται σε εξέλιξη η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ύδρευσης.
Την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξει και πάλι η κατεύθυνση της Σιδηροδρομικού Σταθμού και συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα θα κινούνται ξανά με κατεύθυνση από νότο προς βορρά.
Όσον αφορά την Αριστομένους, ο αντιδήμαρχος κ. Ριζάς αναγνώρισε ότι υπάρχουν κάποια θέματα με την ποιότητα του ασφαλτοτάπητα και τόνισε ότι η Τεχνική Υπηρεσία θα κάνει ό,τι προβλέπει η νομοθεσία.
Στ.Μ.