Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 13:21

Θα καθαρίσουν την ακτή και το βυθό μικροί και μεγάλοι εθελοντές από πολλούς φορείς

Φωτό αρχείο Φωτό αρχείο

ΠΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με τη HELMEPA και με την υποστήριξη των Summer Camp του Μεσσηνιακού - Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, των Ναυταθλητικών Σωματείων “Αίολος” και “ΝΟΚ Ποσειδών”, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “Η Υπομονή”, του Kalamata Dive Center, του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπτων Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα καθαρίσουν την Παρασκευή, 21 Ιούνη 2019 την ακτή και το βυθό στον προλιμένα...

Σκοπός αυτής της εθελοντικής πρωτοβουλίας, όπως σημειώνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας είναι η εντατικοποίηση της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των παιδιών στα θέματα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Ο εθελοντικός καθαρισμός θα ξεκινήσει στις εννιά το πρωί.

Επίσης το Κεντρικό Λιμεναρχείο καλεί “όλους τους κατοίκους της πόλης μας, να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική αυτή περιβαλλοντική  δράση”, καθώς επίσης σημειώνει ότι “στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται ενημερωτικό περίπτερο για θέματα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και Ακτών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος HELMEPA και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας”.