Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 18:00

Πρόεδρος ο Δημήτρης Μανιάτης, ο Γιώργος Γκούμας φέρεται ότι πάει για την ΕΤΑΠ

Αριστερά ο Δ. Μανιάτης, δεξιά ο Γ. Γκούμας Αριστερά ο Δ. Μανιάτης, δεξιά ο Γ. Γκούμας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Το σίριαλ με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας συνεχίζεται με ανατροπές, καθώς μετά την παύση του Δημήτρη Αδαμόπουλου νέος πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Μανιάτης. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, αναμένεται να δραστηριοποιηθεί και ο Γιώργος Γκούμας, ως πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρίας του Επιμελητηρίου, ΕΤΑΠ.

Πρόεδρος τώρα στην ΕΤΑΠ είναι ο Παύλος Κρανιώτης, από την παράταξη του Γιώργου Καραμπάτου.
Στις εκλογές του Επιμελητηρίου, πριν από τα Χριστούγεννα, η σκληρή κόντρα των παρατάξεων του Γιώργου Καραμπάτου και του Γιώργου Γκούμα έφερε στη θέση του προέδρου τον Δημήτρη Αδαμόπουλο, επικεφαλής της πιο αδύναμης παράταξης.
Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος άρχισε να «σκαλίζει» ζητήματα σχετικά με την ΕΤΑΠ και τότε η παράταξη του Γιώργου Καραμπάτου ανακάλεσε την υποστήριξή της. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος. Εν τω μεταξύ, από καιρό είχε επέλθει ανακωχή μεταξύ των παρατάξεων του Γιώργου Καραμπάτου και του Γιώργου Γκούμα, χάρη στην οποία κατέστη δυνατή η εκλογή νέου προέδρου, του τουριστικού πράκτορα Δημήτρη Μανιάτη, από το συνδυασμό του Γιώργου Γκούμα.
Υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου έβαλε και ο Παύλος Γκρέκης, από το συνδυασμό του Γιώργου Καραμπάτου, έλαβε όμως μόνο την ψήφο του. Από τους 21 συμβούλους, οι δύο ψήφισαν «παρών» (Δημήτρης Αδαμόπουλος και Παναγιώτης Τζαννετέας), οι 16 ψήφισαν Δημήτρη Μανιάτη, η μία ψήφος ήταν του Παύλου Γκρέκη και βρέθηκαν ακόμη ένα λευκό και ένα άκυρο.
Στ.Μ.