Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 15:53

Γερονικολός για τον δυτικό άξονα: Να σταματήσουν ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές να εμπαίζουν τους πολίτες

Γερονικολός για τον δυτικό άξονα: Να σταματήσουν ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές να εμπαίζουν τους πολίτες

Η ασαφής απάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πλάνο υλοποίησης του οδικού άξονα από τον Πύργο στο Καλό Νερό και την Τσακώνα, προκάλεσε την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαου Γερονικολού, που σε γραπτή του δήλωση τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε και δεν έχει σχέδιο για την υλοποίηση του έργου, που δείχνει ότι είναι μια κυβέρνηση που πολιτεύεται με γνώμονα θολά και ασαφή «θέλω», που μόνο στόχο έχουν την επικοινωνία και την ψηφοθηρία»…

Πιο συγκεκριμένα η γραπτή δήλωση του κ. Γερονικολού έχει ως εξής: «Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον οδικό άξονα Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα, αποδεικνύουν, για μια ακόμα φορά, ότι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένει καταστροφική για τη Μεσσηνία. 

Ελάχιστους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, ο κ. Πρωθυπουργός, το μόνο που βρήκε να δηλώσει είναι ότι «θέλουν» να βρουν τρόπο, προκειμένου να επεκταθεί ο δρόμος και να φτάσει μέχρι το Καλό Νερό και την Τσακώνα. 

Πρόκειται για μια δήλωση που δείχνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε και δεν έχει σχέδιο για την υλοποίηση του έργου, που δείχνει ότι είναι μια κυβέρνηση που πολιτεύεται με γνώμονα θολά και ασαφή «θέλω», που μόνο στόχο έχουν την επικοινωνία και την ψηφοθηρία. 

Υπενθυμίζουμε στον κ. Μητσοτάκη, αλλά και στους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, ότι οι πολίτες του Νομού και θυμούνται και γνωρίζουν. 

Θυμούνται τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, θυμούνται τις υποσχέσεις των βουλευτών της ΝΔ. Γνωρίζουν ότι τους είπαν ψέματα, γνωρίζουν ακόμα καλύτερα ότι συνεχίζουν να τους λένε ψέματα. 

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του παραμένουμε αταλάντευτα στο πλευρό των φορέων της Τριφυλίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας, που ζητούν την άμεση κατασκευή του έργου, που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή σε ολόκληρη τη δυτική Πελοπόννησο. 

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ, έστω τις τελευταίες μέρες της διακυβέρνησής τους, αφού αδυνατούν να πράξουν τα δέοντα, να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες και να σιωπήσουν».