Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 20:09

Γεύμα με 300 προσκεκλημένους διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας για τον εορτασμό της Υπαπαντής

Γεύμα με 300 προσκεκλημένους διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας για τον εορτασμό της Υπαπαντής

Στην εποχή των “Λουκούλλειων γευμάτων” με τους εκατοντάδες προσκεκλημένους για τον εορτασμό της Παναγίας Υπαπαντής επιστρέφει φέτος ο Δήμος Καλαμάτας, μετά το διάλειμμα των προηγούμενων χρόνων λόγω της πανδημίας και πιο παλιά λόγω των οικονομικών περιορισμών που επέβαλαν τα μνημόνια. Φέτος λοιπόν “ο Δήμος Καλαμάτας θα διοργανώσει γεύμα προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων (όπως αυτοί προκύπτουν από τις προσκλήσεις που θα σταλούν από το Γραφείο Δημάρχου), με τη συμμετοχή έως 300 ατόμων, τηρώντας όλα τα τυχόν ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα”, όπως σημειώνεται στη σχετική εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας. 

Το συνολικό κόστος για τον εορτασμό της Υπαπαντής, που θα επιβαρύνει το Δήμο Καλαμάτας, έχει προσδιοριστεί μέχρι τα 12.200 ευρώ. Για το γεύμα θα δαπανηθούν μέχρι 9.900 ευρώ, για τη διανυκτέρευση των φιλοξενούμενων μέχρι 1.500 ευρώ, για τον ανθοστολισμό μέχρι 300 ευρώ και για υπηρεσίες καφέ μέχρι 500 ευρώ. 

Η Οικονομική Επιτροπή έχει κληθεί σε συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει και για το συγκεκριμένο θέμα την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στη μία μετά το μεσημέρι. 

Στ.Μ.