Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 02:23

Κόβει την πίτα του στην Καλαμάτα ο ΣΥΡΙΖΑ

Κόβει την πίτα του στην Καλαμάτα ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ 

Στις εφτά το βράδυ, στο καφέ “LEYENDA”, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας, θα κόψει την πίτα της η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Θα μιλήσει ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αλέξης Χαρίτσης, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Αύριο, Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της πίτας της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μεσσήνη, στο “IDEAL”, με ομιλητή τον Αλέξη Χαρίτση…

Πιο συγκεκριμένα για τις δύο εκδηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ανακοίνωσε: “Κοπή πίτας και συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιήσει η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7.00 το βράδυ, στο καφέ "LEYENDA", (κτήριο του ΟΣΕ, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας).

Θα μιλήσει ο Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του κόμματος.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα "ΟΥΛΑΛΟΥΜ".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επίσης, κοπή πίτας θα πραγματοποιήσει η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσήνης, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 8.00 το βράδυ, στο καφέ "IDEAL", στο Πάρκο Μεσσήνης.

Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο βουλευτής του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης”.