Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 19:06

Νέα παρέμβαση Πολάκη για τις οικονομικές υποχρεώσεις βουλευτή της Ν.Δ. στη Μεσσηνία

Νέα παρέμβαση Πολάκη για τις οικονομικές υποχρεώσεις βουλευτή της Ν.Δ. στη Μεσσηνία

Ότι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ο οποίος φέρεται να έχει μεγάλες οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο, δεν έχει ρυθμίσει τις υποχρεώσεις του, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του, υποστηρίζει με νέα παρέμβασή του ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, πρώην υπεύθυνος του Τομέα Διαφάνειας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολλάκης σημειώνει συγκεκριμένα: «Στις 16 Φεβρουαρίου κατήγγειλα ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς είχε ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 650.000€, τα οποία δεν είχε ρυθμίσει.

Απαντώντας ο Περικλής Μαντάς, ισχυρίσθηκε ότι το συνολικό ποσό των οφειλών του βρισκόταν σε διαδικασία ρύθμισης σύμφωνα με τον εξωδικαστικό νόμο.

Επειδή δεν συνηθίζω να αφήνω μισοτελειωμένες έρευνες... επανέρχομαι σήμερα με στοιχεία:

- Στις 15.2.2023 τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Περικλή Μαντά ανέρχονταν σε 678.468 €.

- Σήμερα, 6.4.2023, τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ίδιου βουλευτή έχουν αυξηθεί και ανέρχονται πλέον σε 682.174 € !

Ποιον κοροϊδεύετε κύριε Μαντά;

Θα είστε υποψήφιος βουλευτής;

Άλλος ένας μπαταχτσής βουλευτής της ΝΔ που χρωστάει στο Δημόσιο σχεδόν 700.000 ευρώ;

Δεν ντρέπεστε εκεί στη ΝΔ να κουνάτε το δάχτυλο για δήθεν "πλασματικές προσλήψεις εργαζομένων", όταν έχετε βουλευτή που έβαλε εργαζομένη του ως εκπρόσωπο σε οffshore εταιρεία με έδρα τα Νησιά Μάρσαλ;»