Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 18:49

Γερονικολός: Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ προμηνύει ότι η Μεσσηνία στις 21 Μαΐου θα έχει τη δική της προοδευτική φωνή στη Βουλή

Γερονικολός: Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ προμηνύει ότι η Μεσσηνία στις 21 Μαΐου θα έχει τη δική της προοδευτική φωνή στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει στην κοινωνία, αυτό έδειξε η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα και αυτή έδειξε ότι η Μεσσηνία στις εκλογές θα αποκτήσει τη δική της προοδευτική φωνή στη Βουλή, τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,  Μενέλαος Γερονικολός…

Αναλυτικά, ο κ. Γερονικολός σημειώνει: «Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα με ομιλητή τον Νίκο Ανδρούλακη έδειξε ότι η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ, δυνατή και στη Μεσσηνία. 

Η συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει βαθιές ρίζες στην κοινωνία, ότι παραμένει ο γνήσιος εκφραστής της προοδευτικής παράταξης. 

Ο παλμός της νέας γενιάς έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες, να δώσει ελπίδα και προοπτική σε κάθε νέα και νέο. 

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη και ο προγραμματικός του λόγος απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο, με σχέδιο και όραμα, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, να διασφαλίσει ένα γνησια προοδευτικό «αύριο» για τον τόπο μας. Όσοι τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή, προκειμένου η σημαία του ΠΑΣΟΚ να παραμείνει ψηλά στη Μεσσηνία, η συγκέντρωση στην Καλαμάτα αποτελεί δικαίωση των αγώνων μας. 

Όσοι τα προηγούμενα χρόνια δώσαμε δύσκολες μάχες, τώρα έχουμε την ευθύνη να πάμε ακόμα πιο ψηλά το ΠΑΣΟΚ. 

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου, για εμάς που αγωνιζόμαστε με συνέπεια για το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, δεν αποτελεί μόνο μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμά της θα επιβεβαιώσει τη δυναμική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. 

Για εμάς, που διαχρονικά βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε Μεσσήνιας και κάθε Μεσσήνιου, στόχος είναι ο Νομός να αποκτήσει και πάλι εκπροσώπηση στη Βουλή.

Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα έδειξε με σαφήνεια ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει στην κοινωνία, προμηνύει ότι η Μεσσηνία θα έχει τη δική της προοδευτική φωνή στο Κοινοβούλιο».