Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 18:32

Επισκέψεις του δημάρχου Καλαμάτας στην αγορά, στο κέντρο και σε γειτονιές της Καλαμάτας

Επισκέψεις του δημάρχου Καλαμάτας στην αγορά, στο κέντρο και σε γειτονιές της Καλαμάτας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας και η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Καλαμάτα μας ακόμα καλύτερη, μία πόλη και ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος ολοκληρώνοντας τις περιοδείες του σε γειτονιές της Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου…

 

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Κεντρική και Λαϊκή Αγορά, το Ιστορικό Κέντρο, την 23ης Μαρτίου, την Αριστομένους, την Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου, τη Συνοικία Μπουρνιά, την περιοχή της Μαρίνας, της Ναυαρίνου, την Αγ. Παρασκευή, τη Φυτειά και τα Γιαννιτσάνικα.

Σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας, όπου συνομίλησε για ακόμη μία φορά με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. «Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, στηρίζουμε την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του και υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Βιοτεχνικό Πάρκο της πόλης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 19/09/2023

 

 

 

ΤΡΙΤΗ

 

 

 

19/9/2023

ΠΡΩΙ

10:30 ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ

11:00 Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας

11:30 ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ

12:00 Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας

 

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:00 Φαρών - Ακρίτα -

Παλαιολόγου  - Λακωνικής