Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 10:04

Νομαρχιακή Συνέλευση απόψε για το ΠΑΣΟΚ με τον Συμεών Κεδίκογλου

Νομαρχιακή Συνέλευση απόψε για το ΠΑΣΟΚ με τον Συμεών Κεδίκογλου

ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Στις κάλπες καλούνται την Κυριακή τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εκλέξουν τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και των νέων Συντονιστικών Επιτροπών στους καλλικρατικούς Δήμους, ενώ το απόγευμα θα γίνει Νομαρχιακή Συνέλευση με ομιλητή τον βουλευτή Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου…

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Συντονιστής της ΝΟΕΣ, Μιχάλης Σούμπλης, επεσήμανε ότι η Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος θα γίνει στο ξενοδοχείο «REX», στις οκτώ το βράδυ.
Όσο για τις εκλογές, ο κ. Σούμπλης σημείωσε ότι στα νέα όργανα το 40% τουλάχιστον των μελών πρέπει να είναι γυναίκες, ενώ το 25% των μελών δεν πρέπει να έχουν διατελέσει στο παρελθόν μέλη των οργάνων.
Υποψηφιότητες για τη Νομαρχιακή Επιτροπή θα γίνονται δεκτές μέχρι απόψε στις οκτώ, ενώ για τις Συντονιστικές Επιτροπές μέχρι την Παρασκευή στις οκτώ το βράδυ.
Στην Καλαμάτα οι κάλπες θα στηθούν την Κυριακή στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Α. Κουμουνδούρος», ενώ στους υπόλοιπους Δήμους οι εκλογές θα γίνουν στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων.
Ο κ. Σούμπλης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή του κόσμου, με σκοπό την εκκίνηση των νέων αγώνων για την κοινωνία.