«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας, σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί το «παρών» στο κάλεσμα συγκέντρωσης εις μνήμη των 57 θυμάτων του δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023, των τραυματιών αλλά και όσων επέζησαν από την απίστευτη αυτή τραγωδία, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συγγενείς τους που είναι καταδικασμένοι να την κουβαλούν στη μνήμη τους για όσο ζουν» σημειώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου.
Επίσης ο Σύλλογος σημειώνει: «Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στις 11 το πρωί ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας, για να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων και να απαιτήσουμε δικαιοσύνη.
Συμμετέχουμε γιατί δεν θέλουμε πότε ξανά κανένα παιδί να πει "ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ" !!! Θέλουμε τα παιδιά μας να ζουν σε μια κοινωνία που θα μπορούν να "έχουν οξυγόνο", γιατί αυτό θα πει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
Σημείο συνάντησης του σχολείου μας θα είναι στα αγάλματα στο κέντρο».

παλιότερη φωτογραφία από υποχώρηση τμήματος της στέγης του σχολείου

φετινή φωτογραφία από πτώση δέντρου στο σχολείο

φωτογραφία από τους δρόμους που καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες μαθητές χωρίς ασφάλεια

φωτογραφία από το σχολείο όταν βρέχει
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟ !!!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004