Επίσης στο χώρο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, στον 5ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου, παρουσιάζονται τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας “Καλαματιανά Νέα”, η οποία κυκλοφόρησε μετά τους σεισμούς, από τις τρεις εφημερίδες της πόλης, το “Θάρρος”, τη “Σημαία” και την Ελευθερία” και τυπωνόταν στο τυπογραφείο του “Θάρρους”.
Στην ίδια έκθεση παρουσιάζονται και πρωτοσέλιδα Αθηναϊκών εφημερίδων σχετικά με το σεισμό της Καλαμάτας, τα οποία προέρχονται επίσης από το αρχείο του Νίκου Ζερβή.
Η έκθεση της Λαϊκής Βιβλιοθήκης με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίων λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και συγκεκριμένα από τις εννιά το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή και από τις εννιά το πρωί μέχρι τις εφτά το απόγευμα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004