Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 00:00

Τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS συγκεντρώνει το «Ξαναρχί-ΖΩ»

Τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS συγκεντρώνει το «Ξαναρχί-ΖΩ»

ΚΑΛΕΣΜΑ 
Ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ», εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και με δεδομένες τις ανάγκες σε τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, αποφάσισε να προσφέρει τη στήριξή του…

ΚΑΛΕΣΜΑ 
Ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ», εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και με δεδομένες τις ανάγκες σε τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, αποφάσισε να προσφέρει τη στήριξή του.

«Ιδιαίτερα τώρα, που το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι ανάγκες είναι μεγάλες, όπως πληροφορούμεθα και δυσκολεύονται να καλύψουν τις ποσότητες που χρειάζονται για να στηρίξουν τις οικογένειές τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου. 
«Γι’ αυτό, καλούμε τα τακτικά και τα αρωγά μέλη μας, καθώς και τους φίλους του Συλλόγου μας, όπως και γενικά τους συμπολίτες μας, που έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος - Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας».
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια (φακές, φασόλια κ.λπ.), γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, τοματάκια (σάλτσες, πελτέ), δημητριακά, λάδι, μέλι, μαρμελάδες, κακάο, αλάτι.
Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ» (Βασ. Αμαλίας 20) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 12 μ. και στα τηλέφωνα: 27210 27100 και 6944 478327.