Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 15:27

Ο ….πελαργός έφερε χαρά, ευτυχία και ελπίδα την Πρωτοχρονιά

Ο Χρήστος Σπανός, η Αγγελική Τσιλίκου και ο γιος τους Ο Χρήστος Σπανός, η Αγγελική Τσιλίκου και ο γιος τους

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑ 
Το 2015 έφερε μαζί του την ευτυχία, την αισιοδοξία, τη χαρά, την ελπίδα σε τρεις οικογένειες της Μεσσηνίας, που την πρώτη ημέρα του χρόνου υποδέχθηκαν στις ζωές τους τα μωρά τους…

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑ 
Το 2015 έφερε μαζί του την ευτυχία, την αισιοδοξία, τη χαρά, την ελπίδα σε τρεις οικογένειες της Μεσσηνίας, που την πρώτη ημέρα του χρόνου υποδέχθηκαν στις ζωές τους τα μωρά τους…

Τα δύο πρώτα μωρά του νέου χρόνου γεννήθηκαν στην ιδιωτική κλινική «Λητώ», ενώ το τρίτο γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η Αγγελική Τσιλίκου και ο Χρήστος Σπανός περίμεναν αυτές τις ημέρες τον …πελαργό με τον μπόμπιρά τους. Πράγματι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ήρθαν οι οδύνες για την Αγγελική, η οποία πήγε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας με τον Χρήστο, όμως κρίθηκε ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα της … άφιξης. Επέστρεψαν λοιπόν στο σπίτι, όμως ο μικρός δεν μπορούσε να περιμένει άλλο στην κοιλιά της μαμάς. Έτσι, έσπασαν τα νερά και το ζευγάρι επέστρεψε γρήγορα στο Νοσοκομείο, όπου και έγινε η καισαρική τομή για να βγει το μωράκι, βάρους 2,820 κιλών, στις 10:11 το βράδυ.
Τη Αγγελική Τσιλίκου παρακολουθούσε ο μαιευτήρας Γεώργιος Πετράκος, όμως ο τοκετός έγινε με γιατρό τον Ελευθέριο Ζιώγο και μαία την Κωνσταντίνα Ρένεση.
Είναι το πρώτο παιδί του Χρήστου, που είναι 31 ετών και της Αγγελικής, που είναι 21 ετών και οι οποίοι ζουν στην Καλαμάτα και δραστηριοποιούνται ως επαγγελματίες.
Το πρώτο παιδί του χρόνου γεννήθηκε στις 3:55 μετά το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, στο «Λητώ». Είναι το αγοράκι της Αλεξίας Σκουφάκη και του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου, από τη Χώρα Τριφυλίας. Γιατρός της μητέρας είναι ο Ανδρέας Πολυδώρου.
Το δεύτερο παιδί γεννήθηκε επίσης στο «Λητώ», στις 5:25 το απόγευμα. Είναι το αγοράκι της Γεωργίας Παναγοπούλου και του Αναστάσιου Καπότη, από την Καλαμάτα. Γιατρός της μητέρας είναι η Αντωνία Λαζαράκη.
Στ.Μ.