Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 03:00

Let’s do it Greece με πολλούς εθελοντές στην Καλαμάτα και τα χωριά της

Δημήτρης Βεργόπουλος και Γιάννης Λιοντήρης Δημήτρης Βεργόπουλος και Γιάννης Λιοντήρης

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 
Εκστρατεία καθαριότητας την Κυριακή, από εθελοντές, και στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της δράσης Lets do it Greece. Ο Δήμος με δεκάδες φορείς και μεμονωμένους εθελοντές, έχουν καταρτίσει πρόγραμμα καθαριότητας για όλους σχεδόν τους χώρους ψυχαγωγίας και περιπάτου της πόλης αλλά και των χωριών…

Για τη δράση αυτή μίλησαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Βεργόπουλος, που επεσήμανε ότι οι φορείς που συμμετέχουν είναι περίπου 45. Χαρακτηριστικά επεσήμανε ότι καθαριότητα θα γίνει από τους εθελοντές στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, στο Ανατολικό Κέντρο, στην Παραλία, στις πηγές του Πηδήματος κ.ά
Ο Δημήτρης Βεργόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους Συλλόγους και τους εθελοντές, τονίζοντας ότι με την προσφορά τους θα αναδείξουν για μια ακόμη φορά το καλό πρόσωπο της πόλης.
Ο διευθυντής των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Λιοντήρης, ανέφερε από την πλευρά του ότι ο Δήμος θα συνδράμει τους εθελοντές σε αυτή τη δράση. Ειδικότερα, θα διαθέσει σακούλες απορριμμάτων και γάντια, τα οποία θα παρέχονται στους φορείς από τα Συνεργεία του Δήμου, στις οκτώ το πρωί της Κυριακής. Επιπλέον, εργαζόμενοι του Δήμου θα συντονίσουν όλη αυτή την προσπάθεια και θα είναι σε επαφή και επικοινωνία με τους εθελοντές για ό,τι χρειαστούν.
Τέλος, ο Γιάννης Λιοντήρης κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει μέρος σε αυτή τη δράση και να συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας της πόλης, ενόψει και της τουριστικής περιόδου που ξεκινά.
Στ.Μ.