Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 03:00

Σεμινάριο για οδοντιάτρους στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ
Τριήμερο σεμινάριο Προσθετικής και Σύγκλεισης διοργανώνει στην Καλαμάτα ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Μαΐου…

Την παρουσίαση του σεμιναρίου με θέμα «Εστιάζοντας στην καθημερινή πράξη της ελληνικής πραγματικότητας του σήμερα» έχει αναλάβει ο Παύλος Γαρέφης, ομότιμος καθηγητής Ακίνητης Προσθετικής και Προσθετικής Εμφυτευματολογίας Α.Π.Θ., με ένα επιτελείο εκλεκτών συνομιλητών, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου.
«Η προσθετική και η σύγκλειση είναι θέματα αιχμής τα οποία απασχολούν την καθημερινή οδοντιατρική πράξη και δημιουργούν συνεχώς νέα ερωτήματα τα οποία χρήζουν απαντήσεων. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας πιστός στην αρχή του για την παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής στο ευρύ κοινό έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει στους συναδέλφους και στους συνεργάτες τους υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης. Στη δύσκολη και απαιτητική εποχή που διανύουμε όπου η δια βίου μάθηση είναι αναγκαία αλλά και κοστίζει ολοένα και περισσότερο ο Ο.Σ.Μ. διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών εφάμιλλο των σεμιναρίων που διοργανώνονται κεντρικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται αποκλειστικά από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος συμμετοχής, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες να συμμετάσχουν αλλά και μια καλή ευκαιρία σε πολλούς συναδέλφους εκτός Μεσσηνίας να επισκεφθούν τη γοητευτική πόλη της Καλαμάτας και να περάσουν ένα εποικοδομητικό και όμορφο τριήμερο σε αυτήν».
Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου: 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5: 15.00 - 19.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5: 9.30 - 20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5: 10.00 - 14.30