Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 00:00

Ανδρέας Ζαγάκος και Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος στο Μένουμε Ελλάδα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 
Τα κίνητρα προκειμένου η Μεσσηνία να αποτελέσει την επιλογή των Ελλήνων για τις φετινές διακοπές τους, παρουσίασαν στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα», της Δημόσιας Τηλεόρασης, οι Ανδρέας Ζαγάκος και Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος….

…πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας και πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας, αντίστοιχα.
Οι Ανδρέας Ζαγάκος και Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος εντυπωσίασαν με την άνεσή τους μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και στο στούντιο της εκπομπής. Φυσικά ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο Σχολείο Τουρισμού και στις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις του, ενώ έγινε και μνεία για το 3ο Σχολείο που θα γίνει αρχές Νοεμβρίου. Μπορεί η εμφάνιση του Ανδρέα και του Κώστα να ήταν ολιγόλεπτη, ωστόσο έχοντας και οι δύο την αίσθηση του τηλεοπτικού χρόνου, και την ανάλογη εμπειρία πλέον, κατόρθωσαν σε αυτά τα λίγα λεπτά να πουν όσα χρειαζόταν για να πείσουν τους θεατές για τους πολλούς και ενδιαφέροντες λόγους που έχουν για να επισκεφθούν την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία γενικότερα φέτος το καλοκαίρι.
Αναφέρθηκαν επίσης στη διεκδίκηση της υποψηφιότητας της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.
Πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Κώστας και ο Ανδρέας κέρδισαν τις εντυπώσεις γιατί ήταν ο εαυτός τους και μίλησαν ανεπιτήδευτα και με γνώση για τον τόπο.
Συγχαρητήρια και στους δύο από τον γράφοντα αυστηρό κριτή τους.
Θ. Π.