Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 16:15

Στον Τατούλη ο Νίκας για την εξυπηρέτηση του Νοσοκομείου από το Αστικό ΚΤΕΛ

Στον Τατούλη ο Νίκας για την εξυπηρέτηση του Νοσοκομείου από το Αστικό ΚΤΕΛ

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, όπου θα του θέσει και το ζήτημα της εξυπηρέτησης του Νοσοκομείου από το Αστικό ΚΤΕΛ. Ο δήμαρχος δήλωσε προβληματισμένος από τη στάση περιφερειακών συμβούλων από τη Μεσσηνία για το συγκεκριμένο ζήτημα…

Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρης Φαββατάς, κάλεσε το δήμαρχο να ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει για την εξυπηρέτηση του νοσοκομείου από το Αστικό ΚΤΕΛ, ζήτημα που έχει κολλήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ο Παναγιώτης Νίκας απάντησε ότι αναμένει από το Περιφερειακό μια απόφαση, είτε θετική είτε αρνητική, ώστε να δει τι θα κάνει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι όσο δεν υπάρχει απόφαση τόσο ο Δήμος Καλαμάτας είναι με δεμένα τα χέρια. Σε αυτό το πλαίσιο εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι το θέμα αυτό δεν έχει μπει στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ σχολίασε ότι του προκαλεί εντύπωση πως περιφερειακοί σύμβουλοι από τη Μεσσηνία επέμειναν να μην ληφθεί απόφαση στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Ο Δήμος Καλαμάτας, τόνισε ο δήμαρχος, «δεν σηκώνει το θέμα» και περιμένει το Περιφερειακό Συμβούλιο, ευελπιστώντας ότι θα γίνει δεκτή η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εξυπηρέτηση του Νοσοκομείου από το Αστικό, σχολιάζοντας μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να φτάνει το Αστικό στο ΤΕΙ και να μην μπορεί να πάει ακόμη 300 μέτρα πιο πέρα, στο Νοσοκομείο.
Στ.Μ.