Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 18:44

Από αύριο το αστικό λεωφορείο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Από αύριο το αστικό λεωφορείο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 
Από τις 6:15 το πρωί της Τετάρτης ξεκινάει η σύνδεση του Νοσοκομείου Καλαμάτας με το Αστικό ΚΤΕΛ, ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον συγκοινωνιακό φορέα όσο και για το Δήμο, καθώς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ «καραδοκεί» για να υποστηρίξει ότι εξυπηρετούσε καλύτερα τον κόσμο…

Όπως έχει ανακοινωθεί τόσο από το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καλαμάτας όσο και από το Δήμο, μέχρι το νοσοκομείο επεκτείνεται η γραμμή 2, που έχει αφετηρία στο Άσυλο. Στη στάση του Σιδηροδρομικού Σταθμού θα γίνεται μετεπιβίβαση από τη γραμμή 1 στη γραμμή 2, για την εξυπηρέτηση του κοινού που θέλει να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Για τη μετεπιβίβαση δεν θα χρειάζεται νέο εισιτήριο. Το εισιτήριο κοστίζει 1,10 ευρώ και είναι ενιαίο. Κατά την επιστροφή του Νο 2 θα υπάρχει ανταπόκριση με το Νο 1 στην πλατεία δυτικά του Δημαρχείου. Δηλαδή, ο επιβάτης του Νο 2 θα κατεβαίνει στο Δημαρχείο, στην Αρτέμιδος, θα διασχίζει το πάρκο νότια του Αναψυκτηρίου και θα επιβιβάζεται στο Νο 1 στη Νέδοντος, από τη στάση που βρίσκεται έναντι της δυτικής εισόδου του Δημαρχείου.
Σημειώνεται ότι τις καθημερινές το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής 2 για το Νοσοκομείο θα ξεκινάει από το Άσυλο στις 6:15 το πρωί, το δεύτερο στις 7 το πρωί και από εκεί και πέρα θα γίνονται ανά μισή ώρα μέχρι το τελευταίο που ξεκινάει στις 10:15 το βράδυ.
Το τέρμα της γραμμής δεν είναι στο Νοσοκομείο αλλά στην πύλη του ΤΕΙ.