Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 23:47

Ενημέρωση Αλέξη Χαρίτση για το σχεδιασμό του Νοσοκομείου όσον αφορά το νέο ΕΣΠΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΖΟ 
Για τα έργα που η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας επιδιώκει να εντάξει για χρηματοδότηση στο νέο ΕΣΠΑ και ιδιαίτερα για την επέκταση του Νοσοκομείου Καλαμάτας με την ανέγερση ορόφου επάνω από την Ψυχιατρική Κλινική, ενημέρωσε ο διοικητής, Γιώργος Μπέζος, τον γενικό γραμματέα ΕΣΠΑ και προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, Αλέξη Χαρίτση, που κατάγεται από την Καλαμάτα…

Ο Γιώργος Μπέζος επισκέφθηκε τον Αλέξη Χαρίτση στο υπουργείο Οικονομίας και αφού τον ενημέρωσε για την πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται, του μίλησε για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκησης του Νοσοκομείου, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά καλό κλίμα και καταγράφηκε από την πλευρά του Γενικού Γραμματέα το έντονο ενδιαφέρον του για την πορεία και ολοκλήρωση όλων των έργων Υγείας.
Στη συζήτηση δε, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προοπτική προσθήκης  του ορόφου 1.000 τ.μ. πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στην εξεύρεση χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου.
Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Χαρίτσης, διαβεβαίωσε το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας ότι θα είναι δίπλα και αρωγός σε όλη αυτή την όμορφη δημιουργική προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Νοσοκομείου Καλαμάτας και ταυτόχρονα υποσχέθηκε, ότι θα παραβρεθεί στην ημερίδα που θα διοργανώσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου το Σεπτέμβριο στη Καλαμάτα, προκειμένου να ενημερώσει τα στελέχη Υγείας από διάφορα Νοσοκομεία της Χώρας σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχει το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Υγεία.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος ευχαρίστησε θερμά το Γενικό Γραμματέα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο πρόσωπό του βρήκε ακόμα ένα  σύμμαχο και φίλο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ανανεώνοντας το ραντεβού τους στην όμορφη Καλαμάτα».