Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 16:52

Ολοκληρώνονται στον Σκορπιό τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ "Η δική μας Κάλλας"

Ολοκληρώνονται στον Σκορπιό τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ "Η δική μας Κάλλας"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 
Τελευταία γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ «Η δική μας Κάλλας», στο νησί του Ωνάση μάλιστα, τον Σκορπιό. Ο Σύλλογος Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, ανακοινώνουν την…

…ολοκλήρωση των γυρισμάτων του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ «Η δική μας Κάλλας» ,που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια. Όπως σημειώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων, «το συνεργείο θα μεταβεί στην Πρέβεζα, πόλη καταγωγής του σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, Χ. Τσόκα, για ορισμένα συμπληρωματικά γυρίσματα αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου. Την Κυριακή 9 Αυγούστου, οι εκπρόσωποι του ντοκιμαντέρ έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, που βοήθησε στην επικοινωνία με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ (σημερινό ιδιοκτήτη του Σκορπιού) και μας έφερε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της στην Ελλάδα, κ. Ανδρέα Χατζηκυριάκο – ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός και χωρίς την στήριξή του δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε γυρίσματα στο νησί.
Εν συνεχεία έξι άτομα του συνεργείου θα μεταβούν με την ιδιωτική θαλαμηγό της οικογένειας Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό για την πραγματοποίηση των τελευταίων σκηνών του ντοκιμαντέρ.
Για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την πολύτιμη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και να ευχαριστήσουμε προσωπικά την κ. Γιάνναρη Δέσποινα».